U bent een projectontwikkelaar, aannemer, belegger of architect. U ontwikkeld woningen en appartementen en gaat deze verkopen. Wij maken een goed basis ontwerp op maat voor kopers en halen keuzestress weg. U heeft een gebouw gekocht dat gedateerd is en een nieuwe frisse uitstraling verdiend. Of de kantoren in dat gebouw zijn toe aan een nieuwe fase.

Een gebouw dat getransformeerd moet worden van kantoren naar woningen maar toch die kantoorachtige uitstraling binnen behoud maken wij tot een plek waar men wilt wonen. U heeft een nieuw pand laten bouwen en wil dat er met een professioneel oog gekeken wordt naar de totale uitstraling aan de binnenkant. Bijvoorbeeld een goed meubelplan.

Wat doen wij voor u?

  • Geven kopers het nieuwbouwproject al in een heel vroeg stadium advies en maken een ontwerp zodat er minder fouten in de uiteindelijke afbouw gemaakt worden. Koper gaat met kant en klaar plan naar de koper begeleider.
  • Ontwerp en uitvoering van ontwerp voor binnenkant van gebouwen. Transformaties is ons sterke speerpunt.
  • Maken interieurplannen voor kantoren en die voeren we ook uit. Inmiddels tientallen mooie hippe kantoren in onze portfolio.
  • Denken mee en gaan mee (naar locatie) met geïnteresseerde huurders voor uw gebouw en leveren indien gewenst al een ontwerp aan om zo de beslissing van de toekomstige huurder te bespoedigen.
  • Entrees van gebouwen restylen voor een goede eerste indruk.
  • Kleurplannen voor gebouwen zowel binnen als buitenkant.

Prijs is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Na aanlevering van de stukken en bezoek van het eventuele object heeft u binnen een week de offerte.

DIT IS WAT WE DOEN
01

Nieuwbouw appartementen of woningen

Uw nieuwbouwproject wordt ontwikkeld of is zover dat de verkoop van start kan gaan. Kopers kunnen moeilijk door bestaande plan heen kijken of de prijzen zijn dusdanig lastig dat u op zoek bent naar een extra koop stimulans.
Met de diensten van TNA koopt u een stuk soft sales, persoonlijk contact met de aspirant kopers en een dienst waar iedere koper blij mee is, het ontwerp en interieuradvies voor de nieuwe woning. Dit alles wordt kant en klaar aangeleverd aan de koperbegeleider en zorgt op die manier voor minder ruis op de lijn.

02

Transformaties

U heeft een bestaand gebouw gekocht en dat wordt getransformeerd van kantoren naar woningen. De architect heeft een ontwerp voor de indeling en buitenkant gemaakt maar binnen valt er nog een hoop eer te behalen. Dat weten wij uit ervaring. Een goede entree maar ook gangen die het gevoel van wonen benadrukken, verlichting en signing zijn onze speerpunten en vooral ook ons succes.

03

Kantoren

U heeft een nieuw kantoor en vindt de werkomgeving voor uzelf maar ook voor uw team even belangrijk als dat uw woonomgeving voor u en hen is. Het grootste gedeelte van de week ben je op kantoor en je wilt het beste uit je team halen. Wij hebben ervaring van ontwerpen tot en met de uitvoer van het plan. Inmiddels hebben we een mooie portfolio opgebouwd en laten we u die graag zien. Zit u nog aardig goed maar kan het kantoor een goede touch up gebruiken weten wij vaak met een paar frisse en goede ideeën het kantoor weer als nieuw te laten lijken.

04

Maatwerk

In samenwerking met het bedrijf MaatwerkconceptBV maken wij maatwerk van keuken tot en met kasten. Maar ook als u bijvoorbeeld stalen kozijnen wilt in uw gebouw, woning of kantoor tekenen wij dit in en zorgen wij met onze leverancier ervoor dat ze geplaatst worden.

05

Openbare gebouwen

Afgelopen jaar hebben wij het interieur van 2 scholen volledig ge-update . Even als een gedateerd woon-zorgcomplex. De gebouwen zijn met oog voor detail en omgeving klaar gemaakt voor een nieuwe periode.