Caroline Thijssen

Eigenaar en Interieurvormgeefster

Opgegroeid tussen de maquettes. Letterlijk. Mijn vader was makelaar en had een groot kantoor aan huis. De jaren 70. Veel mensen trokken in die tijd van de stad naar het platteland. Kochten een oude boerderij om deze te verbouwen of mijn vader ontwikkelde samen met de lokale aannemer ‘nieuwe’ boerderijen.

Vaak ging ik mee en zag ik al op jonge leeftijd de mogelijkheden die er waren met ruimtes.

Jaren later ben ik een modewinkel gestart. Kleuren, stoffen en materiaalkennis heb ik vooral daar opgedaan. Het stylen van mode als woningen hebben veel overeenkomsten.

Na de verhuizing van Zeist naar Arnhem in 2004 heb ik de mode winkel verkocht en mijn hart gevolgd en is mijn nieuwe bedrijf ontstaan, een ontwerpburo.

Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid van een leuk creatief buro naar een studio waar we veel disciplines beheersen en aanpakken. En steeds blijft het kijken naar ruimtes en de mogelijkheden wat met een gebouw, huis, entree, woonkamer te doen gebaseerd op het allereerste gevoel van vroeger.

Denken in beelden en al zien hoe het er uit kan komen te zien, dan de vertaalslag maken naar een ontwerp en het ontwerp tot een werkelijkheid maken, is wat ik doe. En met veel plezier en tot mijn vreugde ook met succes!

Inmiddels heb ik een heel goed team van creatieve vormgevers en ontwerpers om me heen verzameld en hebben we een mooie studio op ijsseloord 2 te Arnhem.

Wil je kennis met mij klik dan op de button voor een vrijblijvende afspraak.

Caroline

Tomas Knippenborg

Creatief ontwerper

Tomas is een man van weinig woorden. Zijn brede kennis van materialen en oplossingen voor bijvoorbeeld een lastige hoek in een ontwerp maken de ontwerpen uitvoerbaar.

Hij heeft in het verleden de opleiding van Jan des Bouvrie gevolgd en door de jaren heen zijn technische ontwerp skills op diverse teken programma’s verfijnd.

Foto realistische visuals voor de klant maken dat deze sneller overtuigd zijn van het ontwerp en de opdracht met ons aangaan.

Daarna gaat hij vaak mee met de klanten naar interieurbouwer of andere leveranciers om hen te ondersteunen tijdens diverse trajecten.

Michelle Huuskes

Administratie

Michelle helpt ons altijd uit de brand als het gaat om de cijfers. Ze ondersteunt ons met betrekking tot de administratie en zorgt ervoor dat alles keurig verwerkt wordt.

Een rots in de branding.