Arnhems karakter op kantoor

Er werd wat gemist. Het voelden als een ziekenhuis. Het advocatenkantoor was mooi verbouwd maar was te wit en te kil. Het kantoor ligt in hartje centrum van Arnhem en ook de mensen die er werken komen om en rond Arnhem vandaag. Het idee om beelden uit de stad te gebruiken ontstaand zo al snel. Ook omdat één van de advocaten als privé hobby graag foto’s maakten en nog een mooie foto van de Korenmarkt in bezit had.

De combinatie van gekleurde muren die matchen met de foto’s en het meubilair zorgt voor een warmere bistraling zonder dat het kantoorgevoel verdwenen is.

Maar ook een IXXI https://www.ixxiyourworld.com wand in de entree met foto’s van alle medewerkers ( natuurlijk wel kunstig door ons bewerkt) zorgt voor de extra persoonlijke touch.

Ook was er nog een wens om een gezellige bar te maken waar na al het harde werken even ontspannen samen een potje tafelvoetbal kon worden gespeeld of worden nagepraat over de afgelopen week.

Het kleed wat op de grond ligt is eigenlijk een wandkleed. Dit kleed is ooit gekocht van de eerste verdienste van het kantoor en heeft dus een diepere betekenis voor velen. Wij hebben toen besloten dit als tapijt te gebruiken en de kleuren in de bar zijn ontleend aan de kleuren uit het tapijt.