Als je een nieuwbouw appartement of woning koopt, moet je als koper in een zeer vroeg stadium al veel beslissingen nemen. Soms wel 1,5 jaar voor oplevering. Dat zorgt vaak voor keuzestress.

Wij kennen de problematiek goed en maken een ontwerpplan voor jou woning op basis van jou wensenlijst. Dit plan werken wij zo uit dat het daarna zo naar de koperbegeleider kan.

Wat houdt dit interieurplan / ontwerp in?

  • Wij bedenken een prachtig ontwerp aan de hand van jou plan van eisen en smaak
  • Digitaal moodboard, hoe wil je dat je huis eruit komt te zien
  • 2D plattegrond met eigen meubels erin op schaal
  • Plattegrond met daarin de lichtpunten aangegeven
  • Check of wanden en deuren goed staan en eventueel aanpassen (als dat mag)
  • Kleurplan uitgewerkt in plattegrond te gebruiken door schilder
  • Tekst en uitleg met links en tips van leveranciers
  • Extra optie: bovenstaande plattegronden uitgewerkt in 3D (meerprijs)

Alles wordt binnen 2 weken digitaal aangeleverd en is bruikbaar voor een start in het bouwproces.

Op sommige projecten wordt bovenstaand plan/ontwerp door de projectontwikkelaar aangeboden als extra service. Wil je ons inhuren en ervoor zorgen dat je met een gerust hart kan genieten van je aankoop is dit een eerste goede stap in de richting.

Prijs: €45,- per m2 ex btw

Stappenplan
01

Vragenlijst

Het begint met een praktische vragenlijst per mail. Je beantwoord de vragen over hoe je nu woont, welke sfeer of stijl je aanspreekt, of je bepaalde hobbies hebt, of je gehecht bent aan bepaalde meubelstukken en nog veel meer.

02

Gesprek bij u thuis

Jouw antwoorden vormen de basis voor een adviesgesprek bij je thuis. We nemen de vragenlijst door en bespreken de woonwensen die bij je passen. Aan de hand daarvan wordt er een PVE gemaakt.

03

Een advies / ontwerp op maat

Het ontwerp wordt  gemaakt, samen met het team van TNA. Een moodboard. Een 2D plattegrond met daarin jouw meubels op maat getekend. Een kleurplan met op iedere wand de juiste  kleurennummers aangegeven. En een plattegrond met de lichtpunten op de juiste plaats.. De presentatie van het ontwerp vind plaats op kantoor van TNA. Na een eventuele herstelronde kan het ontwerp worden aangeleverd bij de koperbegeleider (nieuwbouw).

Uiteindelijk kunnen we ook een 3D ontwerp maken en loop je zo door je eigen huis.

04

Betaalbare oplossingen

Wij zijn van de grote lijnen. Het  interieurontwerp!

Uiteindelijk kan met het ontwerp in de hand het plan gerealiseerd worden. Dit kan je zelf doen!

We weten uit ervaring dat de zoektocht naar de juiste leveranciers vaak een lastige is. Veel van onze klanten gaan daarna door met de realisering en uitvoering van het plan via onze kanalen. Daarvoor hebben we het bedrijf MaatwerkConcept BV opgericht.

 

05

Samen verder

Wil je nadat het ontwerp is opgeleverd graag verder met ons gaan voor de realisatie van het ontwerp kan dat natuurlijk ook. Wij maken dan een nieuwe afspraak om te bespreken wat je wilt van ons en wij maken dan een prijsopgave.

06

Lekker wonen

Tenslotte is ons doel dat je lekker woont en dat het huis jouw thuis wordt!